7 Ocak 2013 Pazartesi

2013 ve Kar

Sabah uyandığımda henüz başlamamıştı kar..Ayaz gecesinden kalma durgun gökyüzüne uyandık..Çok geçmeden 10-15 dk sonra hızla atıştıran kar heyecanımı arttırdı.Yola düştük ve iş yerindeyim.

Şimdi erken çıkma mailini bekliyoruz heyecanla.Bakalım ne zaman gönderecekler bizi.İstanbul a kar düştü mü trafik çekilmez felaket olur heryer.Anadolu dan Avrupa yakasına geçecek çalışanları düşünen işverenler herkesi erken çıkarır bu yüzden.Hadi bakalım bugün kaçta çıkacağız acaba ?

Haftasonu Düzce de idik.Abilerimle annemle babamla  uzun zaman sonra, o kadar dolu dolu bir haftasonu geçirdim ki, tadı damağımda kaldı.Babam yatağını annemle bize verdi.Annemle sohbet ede ede uykuya dalmayı da özlemişim...

32. haftamdayım.Heyecanım yüksek, karnım daha bir belirgin.Artık geceleri sağa sola dönmek daha zor.Ama bebeğimin karnımı severken yada  hafifçe onun gibi pıt pıt vururken verdiği tepkileri izlemek ayrı bir keyif.Eşyaları yıkanıp odaya koyuldu bile..Arada dolabı açıp izliyorum kıyafetlerini :)

Bu arada uzun süre sinemaya gidemeyeceğim hissine kapılıp her filme gitme isteği var içimde.En son Hobbit i izlemiştik 3 boyutlu.Şimdi Anna Karenina var vizyonda.Gidip görmek istiyorum.

Semerkant a devam ediyorum.Okudukça farklılaşıyor kitap.Daha bi güzelleşiyor.Böyle işte kar kış günlerini keyifle geçirmeye devam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.