5 Ocak 2010 Salı

Kozmetiksel Açılım



Yeni bir makyaj açılımı ile şu suratımı bembeyaz eden Maybelline krem fondotöneninden terfi etmem gerekiyor daha sıcak tonlara.

Vee olmazsa olmaz alınacak kozmetiksel listem : (Tamamen http://www.trendus.com/ sitesinden faydalanarak oluşturdum.Çok güveniyorum buradaki bayanın görüşlerine Deniz Ünaldı.Kendisi vatan grubunun genel yayın yönetmeni imiş...)

Gelelim listeme :
*Benefit -->Big Beautiful Eyes -->Sephora dan alıncak.Bu arada Sephore bana yakın bir Astoria da bir de İstinye Park ta varmış.Meğersem Türkiye de pek azmış bu mağaza.Bu far paleti de makyaj ustası olmayanlara göreymiş tam.Yani yapınca profesyonel e yaptırmış gibi görünüyormuşsun..

*Lush CupCake maske -->Çikolata kokulu maske. Cildi anında parlatıp tertemiz ediyormuş haberiniz olsun.Aslında benim aklımda yine bu siteden bulduğum basit ama etkili birmaske tarifi var 4 aspirin ve 1 çay kaşığı baldan yapılan.Aspirine alerjisi olanlara tabikide önerilmiyor.Ama bu aspirinleri ıslatarak eritip bal ile karıştırınca mucize sonuca ulaşıyormuşuz, haberiniz olsun demedi demeyin (Teşekkürler Deniz Ünaldı )

*Dedim ya şu cildimi Michael Jackson tonundan kurtarmam lazım.Zaten saçlar koyu tonlarda.Yüz de bembeyaz olunca yılbaşı gecesi fotoğraflarda bir çıkmışım ki sormayın...İşte tek ümidim Scott Barnes Pudra-->Petal. Acaba derdime derman olabilecek misin ? Ne de güzel olur şöyle sıcak tonlarda bir cilt ve bennn !!!

*Geçen yıl oje fanatiği olan ben bu yıl çok da fazla kullanmadım.Bej renkli Flormar ya da Golden Rose ojeler büyük kurtarıcı idi özel günlerimde.Ama bendeniz Channel in yılın oje rengini belirlediğini öğrenmiş bulunuyorum. Elimdeki markanın ojesi de muhteşem görünüyor.OPI for Sephora-->Metro Chic Oje

*Göz için far sürekli kullanıyorum ve çok da hoşuma gidiyor...Hele rengi tutturduysam bırakamıyorum.Stila Eye Shadow Trio - Gold Glow merakımı uyandırdı.Deneyeceğim mutlaka

Bir bayan arkadaşımın çok dahiyane bir fikri vardı.Kulakları çınlasın.Bayanlara kozmetik giderlerinden dolayı erkeklere göre daha fazla maaş verilmesi fikri..Hani katılmıyor da değilim !?!???!!!

4 yorum:

  1. Selamlar..

    Ben de istiyorum bu listeden..:)
    Ayrica o bayan arkadasa da kesinlikle katiliyorum.. Bayanlara fazladan kozmetik ve kiyafet yaridimi icin ek maas verilmeli..:)

    YanıtlaSil
  2. Listemi yaptım çantama koydum ama neredeyse eskiyecek liste ve ben hala Sephora ya uğrayamadım.En kısa zamanda şu far paletini görmek istiyorum Big beautiful eyes.

    Vee kesinkes bayanlara kozmetik gideri ödenmeli.Dernek mi kursak acaba :)))

    YanıtlaSil
  3. Kuralim bence de..
    Sephora ya da ayarlayip beraber gidelim olmazssa..
    Bakarsin birbirimizi frenleyebiliriz de butun parayi yatirip geri gelmeyiz..:)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle öyle yapalım :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.