25 Mayıs 2009 Pazartesi

Haftasonu Notları


Düzce yolculuğumdan eli boş döndüm.Dalından sadece 1 erik yedim.Büyüdüğüm için mi bana küstü ağaçlar ? Neden erik vermiyorlar ?Kış boyu hayalini kurduğum erik dallarında tek tük erikler vardı..

Anneannem, annem ve ben..3 kuşak dişinin sofrada bir araya gelmesi ne müthiş bir duygu..Kim anne kim çocuk bir anda karışıyor ortalık..Anneme bir bakıyorum anne olmuş ikinci bakışımda küçük bir kız çocuğu.Çok komik durum yahu..Koskoca annesin yakışıyor mu annenden azar yemek :D Birlikteyken 4 kuşak bir arada olmayı hayal ettim...Umarım gerçek olur bir gün.

Oturup saatlerce olduğum yerde düşünmek istiyorum.Nedir bu üzerimdeki filozofluk havası bende bilemedim.Haftasonu odamda pencereden dışarı saatlerce bakmak yada sabah 8 de ananemin gürültüsünden kaçıp salonda balkon kapısını açık bırakıp sabah yağan yağmur sesinde uyuklamak...(Sanırım bu yüzde Yağmurlu sabahları Sevenler Kulubüne üyeyim :))

Bu aralar çok ustaymışım havalarında fotoğraf çekmek çok keyif veriyor nedense..Etrafa bak öyle çekilmez o poz, böyle çekilir modundayım :) Bu da çok hoş duygu... :D

Beşiktaş & Galatasaray maçından mağlubiyetle ayrılmak biraz üzse de Beşiktaş adına sevindim.

Ve abim bomba karikaturuyle beni çok güldürdü.

1 yorum:

  1. Yağmurlu bir sabahla başlayan günlerde bazen çok mucizevi şeyler olur...Beklemede kal derim ben :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.