28 Aralık 2009 Pazartesi

Avatar



Sinema tarihinin en pahalı filmi diye adından söz ettiren Avatar filmi ile IMAX tecrübesini yaşamış bulunmaktayım.Sinemadan , gözlüklerden velhasıl herşeyden memnun ayrıldım filmden.Sadece biraz uzun geldi süresi.2 saat 40 dk.

Ben de Navi halkına katılmak istiyorum.Varsın mavileşeyim hem biraz boyum uzar fena mı...Bozulmamış doğaya, insanlığa hayran kaldım film boyunca.Hele o orman yok mu !! Bin bir çeşit bitkisi hayvanları ah ah..Ne dert ne tasa kalır orda :)

Senaryo filme göre hafif kalsa da görsellik etkileyiciydi.Film başlar başlamaz farklı bir dünyadaymışım hissini uyandırdı kesinlikle bende.2 saat kesintisiz filmi izledikten sonra ara verilmesi de şaşırtıcı oldu.Aradan sonra 40 dk lık bir süre daha devam etti film.Harcanan emeklere değmiş ve güzel bir film yapılmış.Ödüllere doymayacak gibi görünüyor.

3 boyutlu filmlere tövbe etmiştim ama çıkan problemlerin gözlükle alakalı olduğunu anlamış bulunmaktayım.İstinye Park AFM sinemalarında 3 boyutlu film izlemekte sakınca yokmuş yani.

5 yorum:

  1. Afm'nin 3d gözlükleri malesef sınıfta kaldı. Nedeni de biraz garip olacak ama kulak tarafına gelen kısımları çok sert olduğundan aşırı bir ağrı yapmasıydı. Filme konsantrasyonda haliyle ters orantılı olarak azaldı :(

    Tabi bir de gösterime girdiğinin ertesi günü seyrettiğimden en önlerde 45 derecelik açıyla seyretmiş olmamında bir etkisi var sanırım.

    YanıtlaSil
  2. @bluemynx, Megaplexten sonra burdaki gözlükler bana ilaç gibi geldi :)Ordakiler ağırlık yapmıyor ancak çok kalitesizdiler.Bir de söylediğiniz gibi oturuş şeklinden dolayı sıkıntı çıkmış olabilir.

    YanıtlaSil
  3. istinye park avatar seansları da ünlü akınına uğruyor artık. sosyeteye çıkma amaçlı gidilebilir şu saatten sonra. :)

    YanıtlaSil
  4. Erken gitmişim o zaman olmadı bak :) Ben gittiğimde yoktu öle sosyete falan.Bir ben vardım işte camiadan :P

    YanıtlaSil
  5. işte belki de senden sonra duyan saldırdı duyan saldırdı. kamuoyu böyle oluşuyo zaten. :D

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.